26 april 2011

Men åh!

Men kom igen nu & rösta upp mig igen, tävlingen går ut imorgon & nu har jag halkat ut från topp 10 - rösta, rösta! Var inte så missunsamma nu, jag vill ha mig ett IKEA-presentkort ;)

3 kommentarer:

sonja sa...

jag är förvånad att du inte har skrivit om det mer på bloggen, jag ahde röstat varje dag om jag påmints :)

Linda Lilla sa...

Men åh, ser jag rätt?! Vann de första 11 och du kom på 12 plats?! Det är ju isf superirriterande!

Hanna sa...

Ja, jag tror det var så Linda! :D Rätt störigt ja, jag var lite nyfiken på vad man skulle få för nåt.

Sonja; Jag har lite problem med att hypa saker kring mig själv, hatar själv sånt här med "gå in & rösta på mitt blablabla" osv. Som vanligt är det generellt folk jag känner minst som röstat mest så all cred till dem, folk man har närmast ikring sig har ofta en tendens att vara "missunnsamma" men det är väl ett typiskt kvinnligt drag antar jag så det är ju inte så förvånande ;) De blev dock mitt fall! :/ Nu får jag spara pengar som alla andra helt enkelt.