14 april 2011

Kusinträffen.

Photobucket
Jag har världens bästa släkt, det säger jag ofta. Den är liten men mycket naggande god! Först var vi 5 glada tjejer, Jag & Ewa lekte mest ihop, Sarah & A-L var också bästisar & alla såg vi upp till Mariah "som var så vuxen".  Sarah, Ewa & Mariah är systrar. (Sifforna står för året vi är födda.)
Photobucket
Men plötsligt kom det en efterlängtad grabb till vårt systerskap, AnnaLeena fick en bror! Mackan blev från start vår stjärna & han har inte bara sin mor som ser efter honom utan han har 5 tjejer till som vill ta hand om "lillpojken". Stackars pojk! :D
Photobucket
Så vi bestämde oss för att träffas för några helger sedan & OJ så kul vi hade! Tyvärr var dagen ALLDELES för kort, nästa gång måste vi sällskapa hela dagen lång! Mackan som är geniet/mannen av oss fixade upp karaoke, vi andra hade bara suttit & funderat på hur fan man skulle få ljud ur TV:n. Pojkar är bra att ha!
Photobucket
Jag & Ewa pratar om Karins Mode & skrattar så vi gråter. Under diskussionerna kom det även upp hur vi alla hatar att vi skrattar så att tandköttet syns - well, det är svårt att göra något åt, isåfall måste man vara tråkig om man vill undvika det, vi får leva med fult tandkött helt enkelt.
Photobucket
På Lilla blev det livat, vi var de enda som pratade därinne tror jag, eller ja, det var då endast vi som hördes. Det är den utmärkande saken för oss, hela släkten är så sjukt surrig! Träffas vi är det inte tyst en sekund & alla pratar jättesnabbt, jättehögt & kors&tvärs hit&dit. Man har alltid ont i käften när man träffats en längre stund & det är faktiskt sant. Nya tillskott (t.ex. pojkvänner) brukar ha lite svårt att komma in i början utan brukar oftast få sitta tysta innan de kanske får chans att säga något. Chanserna är få & det gäller att vara snabb om du vill bidra med något!
Photobucket
Men har nya ingen chans tidigare att komma in i snacket så kan de ha möjlighet när vi surrat oss trötta. Här sitter jag & Mariah på natten & är "mycket trötta", min rödvinsmun skvallrar kanske om orsaken till tröttheten.
Photobucket
Småflicksen under middagen. De påstod att det var jag som stått för deras Sex&Samlevnadskunskap när de var små. Det är inte annat än att man blir lite stolt över att man var så driftig att man tyckte de förtjänade att veta hur barn blir till osv! Vars jag fick mina kunskaper ifrån vet jag inte men jag lärde dem bra uppenbarligen.
Photobucket
Jag & Mackan diskuterar middagen. Det var renfilé med svampfylld kroppkaka & friterad sylta. Det visade sig att kroppkakan tog upp hela tallriken, syltan tog resen & tittade man noga såg vi en ca 2 cm lång renfile. Vilket lureri! Därav skippade jag efterrätten, men den var tydligen stor som ett Ballerinakex. Well, det är sällan man äter fint så va fan vet vi ;)

Sen hoppas vi alla att våra små telningar kommer att få lika roligt tillsammans, de är ganska tätt födda allihopa också.
Mariah har Lars, Pontus, Freja & Loke
Ewa har Peter, Ilma & Wilmer
A-L har  Max
Jag har Juni & Kitty

...& more to come! :D

I sommar syns vi igen & nu ska vi ha ännu roligare!
Tack A-L & Sarah för korten!

2 kommentarer:

Ewa sa...

Fasen man önskar ju att vi hade kunnat träffas oftare. Det är sällan (om ens nånsin) jag skrattar så mycket som när vi träffas allihop. Vi är bäst helt enkelt.

Hanna sa...

Nej, eller hur?! Konstant garv verkligen! Jag gräms bara SÅ mycket av att vi inte tog en photoshoot på oss alla, men vi får ta det i sommar!!!