19 april 2011

Judas.


Till morgonmusik valde vi Judas, den nya med Lady Gaga som Juni redan förälskat sig i.

Igår fick vi besök av Hannah, Lova & Dexter. Så kul att få surra av sig lite då det var alldeles för länge sedan! Nu flyttar dessutom de ner till Västerås så nu kommer det att bli ännu längre mellan gångerna, men jag är så glad för deras skull!

Idag vet jag inte vad vi har för planer, men imorgon är det dags för ännu ett ångestladdat besök hos tandis. Tydligen har min rotfyllning (som jag redan gjort om 2-3 gånger!) än en gång blivit infekterad så nu måste den göras om IGEN. Jag blir galen! Det är ett långdraget projekt som kostar satan, så munter är jag definitivt inte.

Det är soligt så dagen bör väl utnyttjas på något sätt, frågan är bara hur.

1 kommentar:

sonja sa...

det åter ju nästan som en dubremix. var bara en tidsfråga till att dubremixar skulle bli originalmixen :)