01 april 2011

Jag behöver hjälp...

Jag kan lite om väldigt mycket, men jag kan ingenting om smink. Jag behöver verkligen ta mig till stan & köpa en mascara snart, men frågan är som vanligt, vad fan ska jag köpa?! Ofta hugger jag bara någon på måfå & hittar aldrig riktigt rätt.

Jag har skitkorta fransar & skulle därför gärna vilja ha en som gör att man ser ut att ha längre. Den måste vara vattenfast & den ska vara svart. Jag är nog mer drama än vad jag är naturell, så en som ger ett lite kraftigare resultat tror jag att jag föredrar. Prisklass är väl rätt intressant också, den får inte vara för dyr, runt 150 spänn är jag nog nästan max villig att lägga....

Mina läsare är ju mestadels tjejer som säkerligen använder mascara, så kom igen, tipsa på!

9 kommentarer:

Lopez sa...

Dior show är den bästa!

fröken Carpemo sa...

jag har skickat ett mms till dig..;)

Linda sa...

Jag färgar fransarna hos frisören. :-D

Sofia sa...

Jag har kört på Max Factor Masterpiece Mascara (som har en guldfärgad förpackning) jättelänge nu därför att jag är så nöjd med den. Den kostar 160 kr. Den klibbar inte och fransarna blir helt enkelt långa och bra utan att kladda ihop! Detta lät som värsta reklamen men det är sant! /"franzen" ;)

Bella sa...

Säger som Sofia, en mycket bra mascara i "budget" variant. Lite dyrare alternativ tycker jag iaf att Lancomes Hypnose är riktigt bra.

kajjan sa...

Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara, 119 kr på parfym.se! Den är den bästa jag provat. Väldigt stor o fet borste, underbar!

Sanna sa...

Min absoluta toppfavorit är Yves Saint Laurent - Volume Effet Faux Cils Mascara, kort och gott lösögonfranseffekt a'la mascara. Hur jävla bra som helst! Går inte att nog beskriva hur jag älskar den. Den sitter som berget (om man inte tvättar av med sminkborttagning) och man får hur långa och läckra fransar som helst.

Kostar dock som billigast 199:- på NordicFeel.se (jag pröjsade dock typ 250:- för min på Åhlens city i Sthlm, men den är ändå sååå värd!)

Hanna sa...

Tack för alla tips! Nu ska jag googla fram era förslag & se vad det blir, vadsomhelst är förmodligen bättre än vad jag har nu, det kan jag garantera :D

Green Ivy sa...

Coach Outlet
Michael Kors Bags Outlet
Tory Burch Outlet Store
Ray Ban Outlet
oakley sunglasses outlet
North Face Jackets Outlet
Burberry Outlet
Michael Kors Outlet
Polo Outlet
Longchamp Outlet