28 april 2011

Inköp, överraskning & vinst.

Häromdagen fick jag ett mycket oväntat sms från Eva som ville ge mig något. Så spännande, jag satt som på nålar, vad kunde det vara?! Jo, det visade sig att hon hade köpt ett jättefint ugglehalsband till mig som jag blev jätteförälskad i, tack SÅ mycket, jag blev minst sagt överraskad men jag håller med - det var ju som gjort för mig! :D Supertack, jag blev verkligen jätteglad!
...& ja, jag som aldrig har haft ett halsband knappt eftersom jag alltid tappat bort dem i tid & otid blev plötsligt med två halsband på två dagar - vilken catch! Jag har länge velat ha ett namnhalsband, men min ekonomi har aldrig tillåtit ett sådant inköp förrän jag hittade Ida. Ida säljer jättefina namnhalsband till alldeles för fina priser, titta in på ISmycken & beställ ett du med, finns i massa fina utföranden & varianter. Dessutom är hon Lyckseletjej & det räknas ju nästan som att handla lokalt ;)

Sen har ni förstås märkt min frånvaro på både FB & här. Jag har som sagt fått en massa beställningar jag fixar med & det var jag inte beredd på. Jag hann i princip knappt öppna PeaceofJunkit (än mindre lägga in några saker där) förrän jag sitter med hur många beställningar som helst. Detta tack vare en grupp på Fejjan som Linda tipsade mig om, jag hade inte väntat mig nån respons men jag fick så mycket respons att jag fick gå tillbaka & skriva "beställningsstopp!" Så, just nu försöker jag jobba bort allt jobb jag tagit på mig, så därför kommer min säljblogg att ligga helt glömd några veckor framöver. Jag har nämligen inte tid att sy någonting annat utöver de beställningar jag har just nu. Jag får väl meddela när den "öppnar" igen :)

...& till råge på allt så vann jag en bok på biblioteket också, är den lyckliga stjärnan med mig månne? Jag brukar ju aldrig få eller vinna något i vanliga fall? Well, jag får åka på den här turvågen ett tag tror jag ;)

Inga kommentarer: