10 april 2011

Helgen som kom & gick.

Det har varit en underbar helg. Igår så åkte vi & badade hela familjen för första gången & kidsen var så lyckliga att Kitty tom glömde att hon missat sin lunchlur med tre timmar.

På kvällen kom familjen Bergqvist/Danielsson med hela kånkarongen på hockey, grillning & vindunkdrickning. Det är som alltid lika trevligt & alla småtroll trivs verkligen tillsammans. Kitty visade sig ha feber på kvällen så för henne blev det tidig kväll & idag har hon sovit hela dagen i princip.

Imorgon skulle jag egentligen dra till Hannah, men det var innan jag glömt bort att vi ska till Lycksele imorgon med Juni. Juni ska på nåt läkarbesök för ögonen (de ska väl utesluta att det är något annat än bara närsynhet) samt en efterföljande tid hos ögonläkaren. Hinner jag ska jag kolla om Lindex har någon vårjacka till Juni & så måste jag bara hinna besöka den nyöppnade Second Hand-stället där - kanske gör man något fattigmansfynd?

Inga kommentarer: