08 april 2011

En studie i brunorange.

Påslakanet fick förbli ett påslakan just nu & ikväll fick Junilicious inviga sin "nya" säng. Satt ju som en smäck givetvis!
Ja ni ser ju själva hur nöjd hon & Apan Apansson är. Här sover man gott minsann!
Kittykatten hade matchande nog brunorange idag också, ni har förmodligen märkt att det är min favoritkombo? Det känns dock som att Kitty är längre än vad Juni var vid samma ålder för alla kläder jag tar fram är för små fastän Juni hade dem när hon var runt året & mer.

Imorgon är det grillkalas här, ska försöka att ta något kort eller två. Först skall vi dock förhoppningsvis ta oss på badet hela familjen, sedan är det hockey (go SAIK!) & sedan grillar vi.

Förövrigt sydde jag ett nytt "blåndjur" idag, men SATAN va less jag blev. Berättar varför sedan, men eftersom jag är så less på fanskapet nu så tänker jag lotta ut det till någon som vill ha det istället - imorgon lägger jag upp det inlägget så intresserade får hålla utkik efter the fawnfreak.

Såg just säsongsavslutet på Californication också så nu sörjer jag att ännu en trevlig tid gått i stiltje. Godnatt!

Inga kommentarer: