08 april 2011

Dagens superfynd!

Hittade sjukt underbara påslakan idag till vrakpris så jag tog dem allihop som den tygfetischist jag är! Det orange hade ju vart kung att sy en vårjacka till Juni till (men jag tar mig nog vatten över huvudet där, har aldrig gjort ett sånt stort projekt förr!), men som andra tygfetischister vet så tar det nästan i att sätta saxen i ett sånt vackert tyg - man vill som bara omhulda det, älska det & vårda det utan att göra det illa....

Så, det som skulle bli en jacka/klänning/tunika osv får kanske stanna intakt & istället bli påslakan i Junis säng - det passar ju perfa där faktiskt! (Glöm inte att rösta på hennes rum btw, man får rösta varje dag! Jag har ju ingen chans till att vinna med hamnar man på topp 10 verkar man få ett presentkort på IKEA & det skulle jag vilja ha!)

Sen blev det massa udda örngott, sånt är alltid bra till applikationer & mindre sömnadsprojekt. Ett par grytlappar fick henka bara för att jag gillar färgsättningen också. Det lila örngottet är ju verkligen inte i min smak, ja må gilla retro men det ska ju vara vintage med klass, inte bara rat! Dock såg jag möjligheterna att göra ett litet sött lila rådjur till någon lucky bastard i framtiden :)

Men, nu MÅSTE jag göra mat! Alla flickor börjar få lågt blodsocker!

2 kommentarer:

lopez sa...

Jag blir helt förundrad över hur ofantligt dålig smak alla hade!!! MY GOD!
Hello Kitty och rosa i 40 olika nyanser? Stjärnor överallt, åh så fult det är! Nalle Phu, USCH!! Du kommer ju lätt vinna, eller så lider alla av dålig smak....

Linda sa...

Åh, kan man rösta varje dag? Då måste jag ju göra det!