01 april 2011

Dagens önskelista.

Happystore har mycket roliga saker. Jag har bestämt att investera i en sån här klassisk gammal skylt till toaletterna, de är så fula att de blir snygga. Passar perfekt hos oss!

En servetthållare har jag letat i flera år, men aldrig hittat rätt stuk. Den ska se ut som ovanstående, men jag vill ha ett annat mönster & jag vill inte ha en ful logga på som Cabanaz envisas med att sätta dit.  Mjölkpostern har jag alltid gillat så en sådan kommer jag att köpa in i framtiden & hänga i köket. Förövrigt är både jag & Juni helt beroende av mjölk, det går flera liter om dagen så egentligen borde vi få den gratis som spons ;)

Nu måste jag ta en raggardusch & klä på mig, jag ska ju på teatern Cirkus Stjärna. Har ju tidigare jobbat på boende så det är några välbekanta ansikten som är skådespelare & jag har alltid hört att deras föreställningar brukar vara fantastiska! Är teatern lika fantastiska som de jag känner så blir vi nog inte besvikna :D

3 kommentarer:

Linda sa...

Jag satt och funderade på servetthållare från tjejbutiken.se men sen blev det ett förkläde istället. :-D Kika under Heminredning och Kök, tror jag det var. Annars har kanske Bluebox något?

Retrophilia sa...

Svar: Det tycker jag att du ska göra! :) Du får ta och lägga upp en bild på leoparden sen! :)

Hanna sa...

Vilken rolig butik det var! Det fanns ju hur mycket kul som helst!