04 april 2011

Då var det måndag igen.

Ja, vi drog på teater i fredags & ta i trä, Juni satt som ett ljus i 1½ timme fastän hon typ var den enda som var under 10 år eller nåt. Det var packat med folk & jag förstår varför, det var en charmig föreställning minst sagt :D Hon har som vanligt grumpy-minen på som ni ser, men hon var faktiskt jätteglad!

....& Kitty är en tornado just nu & går aldrig att lämna obevakad. Om 3 veckor fyller hon 10 månader (herregud!), Juni gick när hon var strax över 9 månader så vi får se om denna donna jobbar på lika bra. Just nu sitter det bara i att våga släppa taget från husets föremål, gör hon det så går hon precis närsomhelst.
Hittade även ett kort från Erikas skafferistädning hemma hos oss sist. Det var sjukt perfekt, men hur perfekt det är insåg jag inte riktigt först idag....
....tror ni att koordinera soppor efter färgschemat klassas som kontrollbehov? Jag tror det jag...

Sen var vi ju ute på kusinträff i fredags, det var riktigt roligt trots en del pinsammare incidenter, men jag tror vi alla var överens om att det gick alldeles för fort!? Nästa gång ska vi bara vara hemma för vi behöver u inte direkt någon annan underhållning än oss själv & så tror jag vi måste träffas tidigare än 17-18. Vi hann ju bara börja prata så fick vi sluta av olika skäl (trötthet, berusning, klockslaget etc) Men, släkten är iaf bäst så vi har redan planerat in att köra en stor grillafton i Malå nu till sommaren där även våra familjer får vara med! Bara Sarah får tummen ur & skickar upp några kort jag kan stjäla så lägger jag ut några...Anna-Leenas kort/videos är lite konfidentiella såg vi så dessa lämpar sig tyvärr icke för allmänheten - haha!

Baby drog till Stockholm idag, men kommer hem imorgon. Själv ska jag dra iväg brudarna på biblioteket & lämna igen lite saker.

Ser ni den omedvetet röda tråden på bilderna också (utom sås-bilden)? Den enda som inte passar in är Juni kan jag säga er som inte ser den.

2 kommentarer:

Sarah B sa...

Vem ser inte tungorna på tröjorna lixom .. ?! =)

Hanna sa...

Nämen jag menar ju det?! Sjukt sammanträffande blev det :D