20 april 2011

Bebisbekännelser - en bok mitt-i-prick.

Efter tips från Sonja om att det även fast en bok som hette "Bebisbekännelser" (jag bloggade ju om Family Living från samma författare tidigare) så kände jag att jag var tvungen att läsa den omedelbums.

Ah, jag älskade den! Jag kände igen mig på i stort sett varje sida & skrattade både högt & gott flera gånger, den är suveränt träffande, mitt-i-prick! Jag rekar alltså vidare denna bok till andra föräldrar/gravida - Bebisbekännelser av Lotta Sjöberg. Finns att köpa billigt på pocket (ännu ett perfekt presenttips till någon!) eller varför inte låna hem från bibblan & skratta?

Nu ser jag framemot att läsa Family Living också!

1 kommentar:

sonja sa...

den där snubben på framsidan är så sjukt lik barnens far också så det är skrämmande!

jag köpte förresten family living igår :) kommer med posten inom kort!

Vilken liten rekommendationsorgie det blev här :)