07 april 2011

Bambilita Blåndjur.

En liten Bambilita blev det häromkvällen i bästa polkadot-anda. Junilicious kan inte säga rådjur utan hon säger "blåndjur" & det låter förjäkla sött vill jag lova! Så fort rådjuren springer förbi köksfönstret så ropar Juni "Blåndjuren! 1-2-3!" fastän de oftast är fyra. En ny grej hon har fått för sig är förövrigt att blåndjur är the shit när man är förbannad. När Juni är riktigt, riktigt arg på mig så skriker hon "JAG VILL KASTA BLÅNDJURET!!!" & sen springer hon & hämtar sin orangea Bambilita & kastar allt vad hon kan på mig.

Tycker faktiskt det är ett bra sätt att ta ut sina aggressioner på ;) Nu måste jag dock slutföra en uggla jag haft liggandes alldeles för länge, den har som varit klar i 100 år, men en sak sket sig & då måste jag fixa det & jag som hatar att fixa saker lägger sådant i UFO-högen till senare. Nu måste det dock fixas!

Karln är på hockeykväll så man får väl passa på....

6 kommentarer:

Jessica Jones sa...

Finns det möjlighet att beställa en Bambino som denna ifrån dig? De är så himla söta!!
Kram /Jessica

Anonym sa...

Shit så söta. När lägger du upp en till-salu-sida?

Anonym sa...

Du är riktigt duktig! Sy en till och upp på tradera -vi är nog många som skulle slåss om den.
Fortsätt inspirera. Kram från Umeå!

Retrophilia sa...

Vilken söt! :) Har du gjort mönstret själv eller finns det i nån bok?

Hanna sa...

Jag har gjort mönstret själv, nästan allt knåpar jag ihop själv - på gott & ont ;)

Retrophilia sa...

Men shit, grymt duktig du är! :)

Svar: Mina föräldar kom med med min flamingo i lördags, ställde den i badrummet. Den välte direkt, så slipningen hjälpte tydligen inte! haha. Men ett till tips, tryck in en massa papper framtill mellan benfästena! Nu står den ganska stabilt :)
Dom skulle ha haft nån tyngd baktill.