31 mars 2011

Wonder Woman-nyheter.

Jag är ett stort fan av Marvel & framförallt av Wonder Woman. Hon är drop dead gorgeous & det är härligt med kvinnliga superhjältar. Som i mångt & mycket så gillar jag även framförallt designen, färgerna & layoten i sig. En bra nyhet är att de håller på att spela in pilotavsnitt för NBC med Wonder Woman nu, jag hoppas det blir en bra tv-serie! Risk för B-kvalla finns dock.
Sen har även MAC kommit med en smink-kollektion med superkvinnan. Sminket i sig är det ju inget fel på, men här har man misslyckats med själva designen totalt tycker jag. Det ser ut som barnsmink man köper på Åhlens sminkavdelning & inte ett som ett kvalitetssmink från en så stor sminktillverkare.

Synd, annars hade jag gärna haft ett Wonder Woman-gloss i väskan!

1 kommentar:

Linda sa...

Håller med, smink i den förpackningen skulle jag bara köpa till dottern (om hon vore typ 10 år äldre :-D). Ser billigt och plastigt ut.