19 mars 2011

Veckan som gått - sjukt trist inlägg.

Jag är helt slut på, är inne på tredje veckans förkylning nu. Nu är det mycket bättre, men jag har fått i bihålorna så jag har konstant lite ont i huvudet & det tär på mitt humör & min ork. Speciellt när man har en galen donna som kryper runt & äter allt på golvet, sliter i möblemanget & gör precis allt annat som är förenat med livsfara.
Veckan har ändå varit bra. En dag kom Emilie förbi & lämnade lite grejer som hon trodde att jag skulle gilla & det var en del som föll mig i smaken. Jättesnällt av dig, kan inte tacka dig nog! Ska se om jag orkar lägga upp några bilder sen, kameran är på vift just nu nämligen. Gjorde även en cupcakes-debut med pollys, men nja...fyllningen var väl inte min favorit, men frostingen var god. Fula som stryk blev de iaf!

Sen fick vi tyvärr skippa mammaträffen ute på sjön häromdagen eftersom jag var så sjuk, skittråkigt att missa en supertrevlig grillning men jag kanske hinner med nästa gång, Istället for vi till Emily & grattade Nikki som fyllde 3 år, det är sällan man ser dessa donnor så man får passa på - speciellt när det vankas kalas & Emily står i housewife-förkläde -grr! Har även bokat in en stalldag med henne när tillfälle ges så Juni får hälsa på hästar..
Våldgästade Sarah på kaffe en dag & styrde upp lite planer inför våran kusinträff. Morsan var även snäll & hjälpte mig städa katastrofen till kylskåp (det hade nått en gräns när jag höll på att spy bara jag öppnade dörren på glänt) & sen bjöd hon på smarrismarr lunch & så for vi på Prima Prylar & fyndade lite tyg.

Sen i  blev jag helt chockad då jag stod på ICA Tallens parkering & det våldade in en bil, ur bilen kom nämligen en tjej som hojtade "Johanna!" Det kopplade inte först eftersom jag var stressad & förvirrad men det var ju Vera, en av Umeås finest som jag lärt känna genom Erika. Det var så otippat att träffa henne just här så jag hängde inte riktigt med. Ska även passa på att gratta Sandra, en tredje av Umeås finest, som gifte sig idag uppe i Åre - hoppas ni får en underbar kväll & ett underbart liv tillsammans!
Baby drog på skotertripp i torsdags med jobbet & kommer inte hem förrän imorgon. Själv ser jag ut som skräp så jag bjuder inte på några bilder på mig själv, den nedan kan ni däremot skratta åt om ni tittar vad pilen pekar på - tappade sjukt mycket hår när jag ammade Kitty så nu har jag snygga vikar där!
Idag har vi spenderat hela dagen med att leta Junis glasögon men sen lessnade vi & drog på badet medan Kittykatten vaktades av morsfars. Bjöd in oss själva på middag där sen& när vi trötta kom hem så återfanns glajjerna i Kittys spjälsäng - praise the lord!

Imorgon; kanske bobåkning?

1 kommentar:

Sandra sa...

Tack så mycket och dagen var helt underbar. Varför har vi inte gjort det här tidigare undrar jag?