05 mars 2011

Update.

Ja, operationen var då ingen fara faktiskt. Jag var faktiskt helt lugn när jag kom eftersom jag tyckte jag fick bra kontakt med kirurgen, men helt ärligt, lugnade medel biter inte på mig. Jag kände absolut ingen som helst skillnad så det kunde jag gott lika gärna låtit bli. Men, jag börjar bli ganska van nu. Det brukar vara svårt att få något att bita på mig, på Junis förlossning så sa de att jag verkade vara rätt immun mot bedövning eftersom ingenting bet.
Well, hursom, det är då värre nu. Har skitont i käken & kan knappt öppna munnen. I böjran såg ut som jag hade en golfboll i munnen & en halvsidesförlamning, sen gick det över till att bli ett sånt här gult märke & senare under dagen blev det alldeles blått & hela kinden svullnade upp. I detta läge är jag än, inte så vackert & inte så skönt.
Givetvis lagomt till Kittys BOEL-test på BVC. Givetvis frågade de varför det såg ut som jag fått en smäll på käften för det är de enligt lag tvungna att fråga. . Jag sa att det var en ful visdomstand som rykt så jag hoppas verkligen att hon trodde mig :D
Jag är så vansinnigt trött att jag sedan kl. 09 imorse skulle kunnat somna stående, att jag hållt mig vaken ännu är ett under, man får oanade resurser som småbarnsmor vill jag lova. Jag tror att det är min tandvärk som orsakar denna förbannade trötthet & jag har absolut noll lust att göra nånting. Juni & Baby brukar iaf ägna lite helgtid åt att åka skoter medan jag & Kitty pysslar hemma, så kanske blir det så imorgon också.
Efter att ha varit i princip orörlig i 8 månader så har plötsligt poletten ramlat ner för Kitty. Nu både sitter, kryper & står hon upp & hela familjen är glad eftersom det är så mycket roligare för alla då Kitty är rörlig - även om det innebär att vi nu måste återgå till springa-efter-&-kolla-konstant-stadiet igen. Kitty är skitglad eftersom hon nu tar sig runt & hon & Juni har mycket mysiga stunder i lekrummet nuförtiden...& en del bråk förstås.
Juni har ju fått brillor som sagt & det funkar bra förutom att brillorna är kassa! Vi har varit & ställt in dem 1000 ggr & forfarande sitter de längst ner på nästan som ett par läsglasögon & hur kul är det för henne då? Ganska ineffektivt också så nu måste vi dit - igen.
Nej, inlägget var lika trist att skriva & läsa som jag är trött just nu. Jag & Juni ska se klart Melodifestivalen men sen blir det nog sängen för oss båda! Jag har sagt det förr & jag säger det igen; Jag tar en förlossning vilken dag som helst bara jag slipper tandvärk!

Inga kommentarer: