28 mars 2011

Underbara USA.

Ja, ni vet ju nu att jag hatar det tokamerikanska Extreme Home-makeover & WT-nöjet Wrestling. Här kommer mer saker jag ogillar med "over there". Det är just det här med att de verkar gilla allt som är riggat & fejk...
Här har vi två exempel på TV-shower som är fake.Bara jag råkar zappa förbi Jerry Springer så blir jag på dåligt humör & den där Joey Greco från Cheaters är ju fruktansvärd! Ja, det finns ju många såna här program, men det här var två.
Deras "moralkake-attityd". De ska vara så himla ordentliga, kristna & präktiga ("Oskulden" Britney får symbolisera detta) fastän de ligger i baksätena med varandra på prom-night.medan de splittar en joint. De får börja köra bil när de är 16, men inte dricka förrän de är typ 21 & det verkar helt ok att ta bilen hem från krogen. När ungdomar blir gravida så verkar det vara sjukt vanligt att adoptera bort barnet istället för att avbryta graviditeten/ta hand om det. Allt är så förbannat dubbelmoral & jag fattar ingenting.
Deras syn på skönhet. Det måste väl ändå vara från USA våra underliga ideal kommer ifrån i mångt & mycket? Skönhetsoperationer verkar vara något var & varannan gör relativt tidigt där, men det är klart, hur ska de med krokig näsa kunna bli cheerleaders & få den populära quarterbacken? Nej en näsoperation är den rätta presenten för sweet sixteen helt klart.

Generaliseringar, generaliseringar. Visst finns det (säkert) mycket gott därifrån också men de verkar ha en förkärlek för fake & det gör att jag tyvärr har en förutfattad mening om att amerikaner generellt är lite dumma.

4 kommentarer:

Sonja sa...

har du sett hur programledare för tv-shower ser ut? en sak som slagit mig. Dr Drew till exempel.
Han ser ju ut som en av plastikkirurgerna i Extreme Makeover. Minns du det programmet? (eeeeew)

marlene sa...

Apropå moralkakor så tänker tänker på den überpräktiga serien Sjunde himlen som går på femman. Ponera att ett ungt par bestämmer sig för att ha sex med varandra, då slår de övriga på stora trumman och drar in prästen och alla möjliga instanser för att förhindra det. Alla ser väldigt bedrövade ut och i bakgrunden hörs allvarsam musik. Helt galet vad pretto det är.

Tella sa...

Vad roligt inlägg! Håller med fullstädnigt :)

Hanna sa...

Sonja: Dr Drew kan iof allt, har ser grymt pålitlig ut, så det är fullt möjligt att han även är plastikkirurg!

Marlene, jag skrattade nästan så jag dog när jag läste din kommentar - håller med till fullo, exakt så är det, stör mig varje gång! ...för ja, jag har ju en hemlig, hemlig sak, jag ser Sjunde Himlen i smyyyyg....