07 mars 2011

TV-observationer.

Givetvis började jag följa BB, det har jag alltid gjort så varför sluta nu? Nåväl. Måste bara säga att det som verkligen stör mig säsong efter säsong är grejen de kör inne i huset. Varför har de alltid på sig mössor, scarfsar & solbrillor? De är ju inomhus, hur orkar de vara så utstuderade? Minns när Lina var med i någon säsong, hon körde lager på lager konstant & jag tänkte att "den där tjejen måste stinka svett".
Sen såg jag säsongsstarten på En unge i Minuten. Jag blir så rörd av dessa program & jag grät av alla känslor som förmedlades; smärtan, rädslan men framförallt lyckan. Jag tillhör definitivt de där underliga människorna som längtar tillbaka till förlossningen, det är så förbannat coolt allting. Om det blir en tredje i framtiden är än så länge oklart, men det är sånt här som gör att man börjar fundera på det lite extra :D

Baby frågade förstås "Men varför gråter du?" Vad säger man? Livets mirakel är svårt att greppa bara.

2 kommentarer:

Tella sa...

haha, ja det där med solbrillor har jag faktiskt aldrig fattat. Sen är det ganska lustigt att alla har börjat prata svengelska. Säger "fucking" och "that sheeeaat" och sånt..som om de vore grymmast i stan. Pinsamt pinsamt. Jag tar fram skämskudden.

sonja sa...

innan sässongen drog igång skickade d eju in ett gäng kulturskribenter bland annat.
och när jag läste deras krönikor sa dom att det var spotlight och väldigt ljust där inne, och möblerna hade skrikiga färger och var plastiga.

kanske är det därför?