09 mars 2011

Testinlägg.

Jag hatar att "designa" bloggen, det tar tid, man måste vara kreativ & tålmodig.
Har ändrat massa saker som inte dyker upp & några saker får jag inte till så jag håller på att bli gaalen just nu! De gamla stilmallarna var betydligt enklare att hålla på med om man kan lite kodning, men de här nya mallarna jag bestämde mig för att testa var ju döden.

I övrigt vann jag vinlotteriet igår (Jihoo!!!), men idag har jag feber & är ännu sjukare än igår. Var så sjuk igår att jag tänkte skita i alkoholträffen, men jag kände faktiskt att jag hade stora chanser igår & eftersom jag vann så var det ju tur att jag litade på känslan & for dit :D Sydde en skitfin klänning i feberyran, men när den var 75% klar så gick nåt jävelskap åt helvete så allt sket sig. Frustration!

Nu ska jag se om detta inlägg kan vara något som gör att allt faller på plats. Förmodligen inte.

EDIT; Ja, nu funkar typsnittet iaf!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jag gillar den nya designen!

Linda sa...

Jag gillar också den nya designen! Bakgrunden passar ju perfekt till dig. Så, bra jobbat! :-)