22 mars 2011

Önskas: Rasskydd.


Idag när jag skulle skjutsa Juni till dagmamman & ha efterföljande morgonfika med Kittys mammagrupp så möttes jag av detta - aaaah! Det syns faktiskt inte på bilden, men "drivan" var nog 2 meter bred & nära 1 meter hög.

Bilen står alltså inne i garaget & nu har hela vinterns snön rasat ner från taket precis framför porten. Eftersom det är snösmältning så var den gigantisk tung så att börja skotta fanns inte att tänka på, det skulle säkert tagit mig 4-5 timmar eller nåt. Dubbelvagnen står i ett igensnöat förråd & bobben är ju rätt inaktuell eftersom det inte finns snö på gatorna.

Vi fick alltså stanna hemma & jag blev förbannat ANTI. Baby fixade en traktorsnubbe som drog bort snön i eftermiddags tack & lov. Det som räddar den här dagen är att jag snart får spontant finfrämmande, Umeås finest kommer hit för att hänga med mig i ett par dagar - Ea & Lil´Kid!v

Som jag längtar. Om 1½ timme anländer de!
Published with Blogger-droid v1.6.7

Inga kommentarer: