15 mars 2011

Ond vs God.

Att jag skarpt ogillar Extreme Home-makover har ni ju inte missat om ni föjlt min blogg. Hursom, här är en sak till jag hatar: Wrestling.

Hur kan en sån idiotisk grej vara så poppis "over there"? Vad är det som är så roligt med utklädda karlar som låtsasbrottas i uppgjorda matcher? Fåniga kläder, dåligt skådespel & löjlig superstjärnestatus.

Vad är det med amerikaner som gillar allt som har med fejk att göra? Nog för att vi (Sverige) stagear våra "riktiga" dokusåpor också, men sånt här fåneri som wrestlingens popularitet får ju amerikaner överlag att verka dumma. Bah!

1 kommentar:

Gudrun sa...

Ja men är de inte otroligt hur dåliga dom är.Och som du sa, inte kan dom spela sin roll naturligt och sen fattar jag inte att dom måste se så löjliga ut.Är ju lite svårt att fatta att dom inte är bättre i sina "roller" och får det att se naturligare ut när det nu är så stort och dom ständigt går matcher mot varann.Men vad vet jag!Ha inte sett många min av såna matcher då jag tyck de är pinsamt bara man zappar sig förbi.