06 mars 2011

Nya bandsläpp!


Ah, nya bandsläpp till SRF - Black Label Society & Gwar! Om Gwar kan jag egentligen ingenting förutom att de är utklädda till monster, men va faan, den showen vill man ju inte bara missa i brist på Manowar!
Jag kan återigen konstatera att vi valde rätt i år, SRF kickar ass tammefan! Det bästa med SRF, om jag inte sagt det förr, är att man får dricka öl PÅ området. Alltså, du kan köpa en öl i ett öltält & sedan gå med den runt mellan konserterna, du måste inte dricka upp den i ett sjaskigt tält. SRF är de enda med dessa rättigheter faktiskt & bara det gör ju det hela så mycket mer värt än alla andra festivaler.

Jag verkligen längtar. Jag längtar efter barnfri semester med Baby, häng med bästa Ea, sommar, öl & hårdrock. Ja, att det blir sol får vi ju iaf verkligen hålla tummarna för...

Inga kommentarer: