03 mars 2011

Nattugglan.

Uggleälskande Terje fyllde år & fick en uggla av sin syster. Andra bilden har jättekonstig färgåtergivning dock, den första är mer likt originalet så att säga.

Imorgon skall jag göra klart en annan som ligger 90% färdig, det är svårt att färdigställa någonting överhuvudtaget i detta hus just nu så jag får passa på när barnen sover, minsta lilla grej kan ta dagar att göra klart oavsett om det är nytta eller nöje. Ja, ni med ungar vet ju vad jag talar om :)


1 kommentar:

Fia sa...

Precis, det är en parson russel jag vill ha :) å jag kommer nog vänta.. OM jag skulle ta den här vuxna så blir det hur som efter Thailand men jag vet inte.. Fördelen är ju att slippa den jobbiga valptiden med bajs å kiss å gnäll å så.. Men nackdelen är ju givetvis också att man inte får allt det bra :) men men får väl se hur jag gör :)

Miss u babe! Hoppas vi ses snart!