09 mars 2011

Minns ni?

Såhär såg det ofta ut när man sökte brevvänner på 80-talet. Det var ofta man ville ha just en "låtsastvilling" (alltså någon född samma dag, samma år), men själva hypen till hur kul det egentligen var kan man ju ifrågasätta.

Ja herregud, finns ens brevvänner idag? Tekniken har ju gått framåt på gott & ont menar jag.

2 kommentarer:

sonja sa...

jag har en brevvän!

Anna E sa...

Du lyckas alltid hitta mitt i prick in dina inlägg om nostalgi, för jag blir så grymt nostalgisk. Brevvänner hade jag flera av. Jag svarade till och med på en annons som Emma hade satt in (ganska kul, när vi båda bodde i Vilhelmina) och sen blev vi de bästa vänner man kan vara.

Men gud ja, låtsastvilling, det var grejen det! Att hitta en var en dröm, men aldrig lyckades jag. Däremot uppmärksammade jag och en kollega för några år sen att vi hade samma "fyra sista" och det tyckte jag var superhäftigt. Det kändes som att det fanns en djupare samhörighet mellan oss, ung som med en låtsastvilling ;)

Måste bara tillägga att jag uppskattar din blogg oerhört mycket. Du kan konsten att underhålla med text och bild du!