13 mars 2011

Jag är väldigt tråkig just nu.

Sen jag opererade tanden den 28:e så har jag varit sjuk, sista veckan har det varit feber & en helt otrolig förkylning. Kitty har också varit drabbad men nu i helgen trodde vi att vi äntligen skulle vara friska.

Knappast. Vi är inte ett dugg bättre & nu är Baby också sjuk. Kitty fick dessutom feber idag & Juni spydde en gång (kan ha berott på otillåten godisätning). Kan konstatera att detta varit den tråkigaste helg/veckan på mycket länge eftersom det varit absolut kanonväder men vi har knappt kunnat vara ute någonting, vi har bara suttit inne & haft en ork som varit likamed noll.

Jag är så trött att jag inte ens orkar öppna datorn & läsa/skriva, detta var ett undantag. Jag  hatar inlägg utan bilder också så ni ser ju själva hur taggad jag är. Vi ska krya på oss & återkomma! Väl mött som de säger i partikretsar.

Inga kommentarer: