31 mars 2011

Huvva, vilken dag!

Jag lever ännu. Dock har det varit mycket i veckan, barn & jobb har upptagit all tid & ork. Idag var det dessutom en skitjobbig dag eftersom Ozzy fick ett anfall igen & jag trodde på allvar att han skulle dö i min famn, så illa var det.


Vi vet inte vad det är, men jag har nu sett 3-4 anfall under lite längre tid, hur många jag missat vet jag inte. Idag kastade han sig in i väggarna, sedan började han skaka som en galning, han får jätteunderlig motorik samtidigt som han blir stel & frånvarande. Ingen fradga kommer & han känns inte direkt stiff i munnen (tänkte som epileptiker får), men hela nervsystemet verkar kollapsa eftersom han inte kan röra sig, antingen går han som i totalfyllan, eller också står han helt stel i jättekonstiga positioner. Ja, det är hur mycket som helst, men vad det är för fel har vi ingen aning om. Epilepsi? Diabetes? Hjärntumör? Nåt neurologiskt? Jag vet inte ens om han har ont, men anfallet idag var det värsta jag sett & varade ungefär i 10 minuter. Jag var livrädd & ringde gråtande till min mor som kom till undsättning - dock hade han blivit helt normal då.

Nej, det är skrämmande, jag vill verkligen aldrig se detta igen. Här ligger ett äldre inlägg då det hände sist (?, tror jag) & lite mer info. Fick massa tips av er då, men veterinären kunde som inte göra nåt. Antar jag måste dit igen!

Imorgon skall jag & Sarah iaf gå på teater (ifall kidsen håller sig lugna) & sedan på kvällen drar jag till Sarah & hinkar rödvin, det blir nämligen kusinträff imorgon! Så jävla kul vi ska ha, en stackars pojke har vågat sig med också, men han är ju uppväxt bland oss omänskligt pratiga kvinns så han är van - han kommer klara det ;) Sen anmälde jag mig till en loppis också, så nu ska jag se om jag har nåt jag kan sälja, dock har det mesta gått iväg på Tradera på sistone. Min garderob borde dock få sig en genomkoll, med kritiska ögon denna gång!

Ha det!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter som epilepsi. Min mormor hade en hund med det och det blev precis så där. Sprang in i väggen, krampade, var desorienterad en stund efter, flåsade länge, tappade i bland kontrollen på blåsan osv osv.

Ta kontakt med veterinär för det finns medicin.

Retrophilia sa...

Stackarn, fy vad hemskt! :( Söt han är. Tycker också att det låter som epilepsi. Går det inte att magnetröntga djur? Hoppas att det inte är nåt allvarligt. Har själv haft hund och man blir helt hispig när det händer nånting med dom.

RL sa...

Men vad säger Veterinären då? Dom borde väl ha koll.