05 mars 2011

Fågel till middag.

Ja, ibland har man tur! Idag hittade Baby en jättestor fågel serverad på altanen utanför vårt sovrumsfönster. Den var minst 50 cm stor & hade en krokig näbb & gigantiska fötter så det var någon rovfågel av något slag. Just nu diskuteras arten på facebook, någon säger vråk & några duvhök. Duvhök var det första jag kom att tänka på själv, men som sagt, jag har ingen aning.
Skämt åsido, det var fan äckligt. Baby hade sett nåt stort där redan förra veckan men trodde det var glasfiber så tydligen har stackaren legat där ett tag. Just att den var så stor & så väldigt död & dessutom så väldigt nära min säng gör mig lite hurven, det kryper i hela kroppen av onasklighet!

Dock är det ju synd om stackaren förstås, jag hoppas han dog en snabb död. Just nu ligger han i vår soptunna så jag tänker då inte öppna den förrän den är tömd på tisdag :/

Inga kommentarer: