09 mars 2011

Det kom några paket.


Att jag älskar Bobo från det sköna 80-talet har ni kanske märkt om ni läst tidigare. Här finns bland annat ett inlägg om honom. Här finns även ett inlägg om gnuttarna.
Nu fick jag tag på jättefina gardiner som jag köpte direkt! Om de skall slaktas (sys om) eller om de kommer att bli just gardiner är ännu inte klart. Det är svårt att sätta saxen i fina tyger eftersom risken att man misslyckas med något projekt alltid finns där. Väldigt frustrerande!
Sen köpte jag även ett sånt här snyggt påslakan som Lagerhaus sålde för nåt tag sedan. Jag stod alltid & höll i dessa men köpte dem aldrig & såhär i efterhand ångrar jag mig ENORMT eftersom nu när jag vill ha dem så har de slutat säljas vad jag förstår. Bah! Detta är tänkt att sy av, men vi får se.

Inga kommentarer: