11 mars 2011

Brittany Murphy var en hottie.


Brittany Murphy var en av mina absoluta favorittjejer. Kanske inte skådismässigt, men utseendemässigt.

Hon hade sin speciella genre. Antingen fick hon spela den söta tjejen i huset bredvid, eller också så fick hon spela nån form av missbrukare.Jag gillade henne defintivt mer i de fula, problematiska rollerna, hon gjorde det så äkta tyckte jag.
...& ja, eftersom hon dog till följd av något missbruk så kanske det var ganska äkta. Hon var förmodligen inte sådär superlycklig som hon alltid såg ut, hon hade nog ett ganska tungt sinne tyvärr.
Minns att jag blev helt chockad då jag läste att hon hade dött. Lika chockad blev jag när Michael Jackson, Anna-Nicole, Heath Ledger, Johanna Sällström & Emil Forselius mfl dog. Det känns som att man känt dem personligen, vissa har man ju mer kopplingar till än andra också. Det tragiska är att hennes man dog bara ett halvår efteråt också.

Vilken waste! Hon verkade vara en sån gullig tjej som dessutom såg så himla bra ut på det där sättet som jag tycker är snyggt. Hade tagit hennes look vilken dag som helst!

2 kommentarer:

Retrophilia sa...

Hon var grymt snygg! Tyckte att hon var lite lik Gwen Stefani. Tragiskt när det blir sådär.

Hanna sa...

Ja! Gwen är förövrigt en annan tjej som jag tycker är toppsnygg! :D