02 mars 2011

The Big Four intar Ullevi.

Jajemensan, nu var det klart att The Big Four kommer till Sverige i sommar, närmare bestämt Ullevi. Synd att det inte var Stockholm, då hade man ju kunnat åka dit, det blir så mycket dyrare att ta sig till GBG tyvärr.

För den som vill få ut max av en Göteborgsvistelse så rekommenderar jag att först se Iron Maiden den 1:a för att sedan gå på The Big Four den 3:e.

Dock är det ju så att vi bokat SRF i år & dessutom kommer jag äntligen att få lite kvinnlig fägring med mig i år, bästa brudarna från schtaaaan kommer ju! Nej, det är nog bäst att jag löser ut biljetterna redan idag så jag verkligen har det lika bokat på papper som det är i huvudet.

Annars hade det ju varit intressant, särskilt eftersom jag missade Sonisphere förra året.

3 kommentarer:

Thomas sa...

Stockholm fick ju Sonisphere, därför är det helt rätt att Big four spelar i Göteborg, speciellt eftersom det var 7 år sen Metallica senast spelade där.

Hanna sa...

Jamen Sonisphere suger ju i år! Orättvist :D

Dock är ju GBG en mycket finare stad att besöka tycker jag personligen så hade jag haft möjlighet hade jag åkt direkt!

MatteSt sa...

Jag ska på The big four på söndag,Can´t wait hehe :D
Kan rocka loss för dig åxå hehe