17 mars 2011

Att göra en höna av en fjäder.

Börjas studera låter vettigt, men jag vet inte vad så när det blir är en fråga. Skulle jag hitta något skulle jag gärna börja i höst, men nu är det inte relevant.

Starta eget är inget som alls är relevant i dagsläget.

Fixa brösten har jag helt nyligen bestämt att jag ska göra faktiskt, men inte just nu.

Gravid? Åh nej, inte nu iaf, vi har inte bestämt oss gällande eventuella syskon ännu. Ska det bli fler barn så vill jag ändå ha dem tätt så det är "bortgjort", men nej, vi vet inte ännu.

Vi ska köpa häst! Ja, nu var jag ju inte heeelt ärlig i omröstningen (snarare gjorde jag som Aftonbladet; gjorde en höna av en fjäder), det är inte så intressant alls faktiskt. Baby har iaf tillsammans med några kompisar köpt in en travhäst från USA (eller nåt) & jag tror att hästskrället heter Resplendent Caviar & ska tränas av Svante Båth -  en okänd för en helt ointresserad som mig.

Jag själv gillar väl inte idén, tycker att det är ett dyr hobby mest. De räknar ju inte med vinst utan det är mest för att det är kul, jag hade hellre lagt pengarna på en utlandsresa men som sagt - det är hans grej. I sommar ska skrället börja tävla så ser ni någon travande kaviar så är det vår.

4 kommentarer:

Lopez sa...

Hahahaha vad otippat! Jag röstade på starta eget....

Linda sa...

Vem fan skulle gissa på det då?! :-D Jag som trodde att du skulle starta en uggleverkstad eller något sånt. :-)

sonja sa...

men att köpa häst är ju en enorm grej! tycker iaf jag, som aldrig i live skulle ens skaffa vandrande pinne! bra mkt större än bröstop iaf, tror inte du tänker fixa brösten större än en häst iaf hö hö ;)

Sofia sa...

Vem som skulle gissa på att ni skulle köpa en häst är jag :D Ensam vinnare! Men det beror ju också på att jag råkade få nys om nyheten via min bror! :)