06 mars 2011

70-talsfärger.

Tog en tröja från UFO-lådan (unfinished objects) & färdigställde. Den är gjord av ett gammalt påslakan & fick sprund samt bruna kantband. Baksidan är helt mönstrad av dessa blommor, det är bara fram jag valde att lägga tyget så den blev lite enfärgad också. Just denna var en liten experimentversion så den är inte i toppklass, men den blev skitfin ändå.

Minns inte vilken storlek jag sydde den i, men det var nog 6 mån-1 år tror jag. Kitty fick testa så att sprundet inte var för smått & hon klädde ju i den galant. Får se om det blir en keeper eller inte, har nämligen mer & mer funderat på att sy lite & sälja eftersom jag får frågor relativt ofta om det samt att extrainkomster inte skulle skada direkt. Jag älskar ju dessutom att sy & hur gärna jag än skulle vilja så syr jag kanske lite för mycket jämfört med vad som hinner användas.

Vi får se vad det blir i framtiden. Kanske kommer det upp en ny blogg med Till Salu-grejer, eller också slänger jag ut på Tradera i framtiden.

Vad jag isåfall kommer att kalla mina alster är redan klart;
Junkit´s eller bara Junkit.

Det är givetvis en ordlek på flera saker. Junk betyder ju skräp men även typ återanvänt avfall som används för att göra nya saker. Det blir ju även en kortform på mina donnor Juni & Kitty förstås. Klockrent! :D

Nu ska jag göra som alla andra & se Big Brother.

1 kommentar:

Ewa sa...

Oj, oj, oj, det är bara att börja sälja. Du kommer att få sälja massor. Gillar namnet också.