19 mars 2011

30 dagar - dag 5.

Hittade en gammal inscannad bild nu när jag rensade datorn. Den är tagen i Turkiet 2007 & vi var fortfarande nykära - vilket kanske syns.

Jag säger det klassiska: att bli älskad för den man är.. När man inte behöver förställa sig eller låtsas vara något annat än vad man egentligen är, när man väljer en människa inte bara pga dennes fördelar utan även godtar dennes brister.Att stödja varandra & hjälpa varandra att tillsammans bli bättre på det man är sämre på. Att inte begränsa varandra, utan uppmuntra & lyfta fram varandra.
Tillit, respekt & kommunikation. Att båda kunna ha roligt & tråkigt tillsammans. Att även klara av dalarna & inte bara topparna, att rida ut även de svåra stormarna. Bara för att trista vardagar smyger sig på ibland så hjälper det liksom inte alltid att dra  vidare, gräset är inte alltid grönare på andra sidan & alla förhållanden leder förr eller senare till vardag ändå.
Man ska inte behöva välja mellan radhusliv & passion, men jag tycker det är viktigt att man förstår att de där delarna är i ständigt pendlande beroende på vars i livet man befinner sig. Vissa förstår inte detta & det är väl just dessa som alltid hattar runt hit & dit & slutar ensamma. No offense till någon, jag hoppas ni förstår min poäng? Det är viktigt att man befinner sig på samma nivå.

Just i kärlek så är jag gammeldags, jag har faktiskt bara varit förälskad 3 ggr. Jag hoppas & tror att det finns livslång kärlek & jag kommer att göra mitt bästa för att mitt äktenskap ska bli ett av dessa.
(Så fick ni ett litet, litet smakprov på våra bröllopsbilder också. Dessa är dock bara printscreenade & jättesmå egentligen så det är kass kvalla. Fotografen finns iaf HÄR)

2 kommentarer:

Sofia sa...

Sv: Ja, det har hittills inte synts nåt som tyder på att det är en kille, så vi förutsätter att det är en tjej till! =) Men helt säkert vet man såklart inte förrän den behagar titta ut!

Sofia sa...

Så fint skrivet! Jag håller med om din definition av kärlek. Å så snygga ni var ;) Kram