23 februari 2011

Vi kör. Big brother 2011.

Well, I hate to say it men jag har sett litegrann på BB. När jag & Baby var nykära så såg vi jämt BB, men ja, i år blir det nog bara sporadiskt. Främsta anledningen till halvbojkotten är inte fåneriet faktiskt, utan det faktum att det är otextat & sedan våra två döttrar kom till världen så går det aldrig att se otextat i detta hus. Antingen är det ett jävla liv eller också hör våra döva öron inget. 3:an är alltså ingen favvokanal då de aldrig textar sina program.
Vanessa Lopez är kvinnan som varit man. Hursom, jag tycker hon är görsnygg & inte manlig nånstans, lätt den snyggaste tjejen i huset i år - jag gillar ju dock more is more.Det roliga är att hon verkar riktigt vettig också samtidigt som hon snackar härlig förortsbrytning, nej, jag älskar henne! Hon är bäst.

Eftersom jag inte hängt med eller gett deltagarna en chans så dömer jag dem direkt efter utseendet & det är ju faktiskt roligast så. Den här snubben med glajjer går ju fetbort tex. Jag klarar inte av folk som är så utstuderade, jag vill bara spy rakt ut på såna här wannabe-snubbar som försöker göra sig intressanta genom att trä på sig olika attribut. Är det något jag är sjukt allergisk mot så är det nördbrillor, hur utstuderat är det inte att klä på sig glasögon bara för att? Nej, jag fattar inte. Den där Sonja verkar vara en hetsig brud & jag förespår att hon snart är hatad inne i huset med sina aggrotendenser & starka debattlust. Hennes enda chans är att tittarna vill ha henne kvar tror jag.
Det är den här mörka bruden som är med i år, men hon är en brunettversion på Bingo Rimers fd fru Angelica Bremert. Det är det som är grejen med just silikonläppar, de ser rent förjävliga ut & varenda tjej får exakt samma look. Det är ju som inte munnen som blir större, det är ju huden runtom & NEJ - jag vet ingen tjej som har snygg läppförstoring, det är det fulaste som finns!
1:an är mannen som procentuellt sett har det största huvudet jag sett till sådan liten kropp.
2:an är mannen som procentuellt sett har det minsta huvudet jag sett till sådan stor kropp.

Ja, det syns väldigt väl i TV. 1:an är den mest underliga kuf jag någonsin sett & jag vet inte ens om han är på allvar, kanske är han bara skådespelare? Hursom, han är så konstig att jag hoppas han tar sig långt, jag vill se vart det bär.
Övrigt då? Njae. Den överkorsade snubben är också utstuderat jobbig tycker jag & jag tål knappt se honom, hur han är har jag dock ingen aning om då jag aldrig spottat honom i TV än. Den andra snubben verkar ha lite ADHD & antingen så livar han upp stället & folk kommer att gilla honom eller också så lessnar folk på hans uppmärksamhetsbehov & skickar ut honom.
Vi får se om jag har nåt mer att tillägga i framtiden eller inte.

3 kommentarer:

Lopez sa...

Jag älskar när du betygsätter program! Saknar din melodifestival lista som du körde förra året!

Håller med om att Lopez- transan är underbar. Hela hennes kroppsspråk och existens är skitkul! Och snygg! Snyggaste bruden som varit med i BB.

Den jag stör mig på mest är Rodde, heter han så? Mulatten med ljusa linser. Klarar inte av killar som trycker ut bröstet och vickar på höfterna när de går...

Ok, nu har jag erkännt att jag kollar på BB.

Lopez sa...

Jag älskar när du betygsätter program! Saknar din melodifestival lista som du körde förra året!

Håller med om att Lopez- transan är underbar. Hela hennes kroppsspråk och existens är skitkul! Och snygg! Snyggaste bruden som varit med i BB.

Den jag stör mig på mest är Rodde, heter han så? Mulatten med ljusa linser. Klarar inte av killar som trycker ut bröstet och vickar på höfterna när de går...

Ok, nu har jag erkännt att jag kollar på BB.

sonja sa...

jag känner obehag inför bb , antar att jag är lite som en gammal kärring på så sätt.