28 februari 2011

På NUS.

Nu har jag både varit på undersökning och röntgen. Operationen blev dessutom framflyttad till 13 så om jag inte är allt för konstig efter det lugnande så kanske jag hinner träffa Erika lite ändå, sen hur rolig jag kommer att vara vet jag inte.

Igår var jag redan sjukt hungrig när jag skulle sova så lunchen nu hade jag verkligen sett framemot. Dock så rekommenderades bara soppa för mig eftersom det lugnande skulle funka bättre då och eftersom jag är rädd så vågade jag inte göra annat utan gick med stor besvikelse ner till sjukhusmatsalen.

Givetvis var det svampsoppa eftersom jag hatar svamp och soppa generellt är något jag aldrig äter.

Smakade skit men jag svalde det medan jag drömde om de grekiska köttbiffarna.

Kalaset hos tandläkaren går på ca 4000 och som Baby skrev:"dina tänder tar död på oss!" Senast igår betalade jag en räkning på 2900 EFTER högkostnadsskyddet. Har nog lagt ut minst 15tusen bara i år på käften...helvetes skittänder! Tur jag har några fonder att sälja ännu...

Så nu är jag nervös!!! Gah! Hoppas de drogar mig rejält säger jag bara.
Published with Blogger-droid v1.6.7