22 februari 2011

Morgonstund.

Kittykatten har blivit snorig & varit vaken mer eller mindre hela natten. Av någon anledning trodde jag att det var lördag idag så döm om min besvikelse när det bara var tisdag.

Idag hoppas jag att Kitty tänker sova lite så jag får nåt gjort, igår var det bara bråk & elände hela dagen, jag var mentalt instabil innan Baby kom hem från jobbet vill jag lova.

Jag ska fixa klart två ugglor som ska få nya ägare bara barnet sover & sen skulle jag behövt städa & göra sånt där tråkigt. Kl 14 hämtas Juni så det gäller att ligga i - eller bara dricka kaffe.

Jag lever nämligen på kaffe, av lathet så byter jag ut iaf frukost & lunch mot kaffe. Dessutom mår jag så illa av frukost att jag helt enkelt slutat äta det.

Där har ni, intresseklubben. Med tanke på hur litet samhället är så går väl snart ryktet om att jag går på nån skum kaffediet & sen tittar alla tjejer med förakt på mig medan de i sina huvuden ser hur jag äter kaffesump i förhoppning om att bli smal.

Så är alltså inte fallet. Jag är bara lat.

3 kommentarer:

Lina sa...

Jag åt nästan aldrig frukost från att jag var typ 12 tills 19. Mådde bara skit.

Men nu är jag som besatt! Det finns inget godare, direkt jag har ätit frukost längtar jag tills nästa dag. Då jag får göra om det. Igen och igen. Äggmackor, skivad kiwi och banan med yoghurt, proviva, te.. Snus och kaffe : )

Linda sa...

Tycker också det är jobbigt med frukost men jag tar mig i kragen nu när jag är gravid och sen hjälper det att dottern ju måste äta på morgonen, då är det lättare att även själv få i sig iaf lite yoghurt. Och kaffe.

Sv: Ja, visst blir det festligt ibland?! :-D En snopp lär vi inte fixa men hon ska helt klart få en HK-mugg. :-D

Det måste vara en tjejgrej att trycka ner mamma i stövlarna ibland. Hon har aldrig sagt något som "jag tycker inte om dig" till min man. Fast jag brukar säga att det är för att hon inte vet vad det heter på engelska. ;-) :-D

haiyan wu sa...

michael kors handbags
kobe 11
nike hyperdunk
golden goose
pureboost
foamposites
cheap nba jerseys
kate spade handbags
dior sunglasses
balenciaga sneakers