18 februari 2011

Hiss & diss inför festivalsommaren.

Sonisphere har släppt sina band inför årets festival. Jämfört med förra året så har de verkligen gått från 100 till 0 & jag skrattade gott när jag såg den totalt värdelösa banduppställningen. En fördel är ju dock att vi överhuvudtaget slipper överväga skiten.
Däremot har SRF släppt ännu ett nytt band, Accept. Ska bli kul att se dem för det har jag faktiskt inte gjort, jag har bara sett UDO ett antal gånger. Baby är också glad över att Iced Earth skall komma, ett band jag inte direkt är så inne på men som jag vet tillhör hans favoriter. Däremot stal jag hans gamla Iced Earth-tischa förrförra året & sydde om till en sleazig dress, den kan ju passa bra för ändamålet alltså. Nej, SRF är överlägset bäst i år, helt klart!

6 kommentarer:

Ea sa...

Jag har en biljeeeett, jag har en biljeeeett, jag har en biljeeeett!!!

Lopez sa...

Göta Petter vilka bottenskrap de har fått ihop, tråkigt!! Jag är dödssugen på lite festival och hade verkligen hoppats på den! Ja ja...

Accept hade jag också velat se, Udo har jag sett men det är ju Accept som är the real thing! Men kommer inte palla dra med hela familjen ner till Sölvesborg, ingen bil o Ossian kommer bara vara runt halvåret. Det får bli nästa sommar :-(

sandlådan sa...

Tar du/ni med barnen när du/ni åker på festival? Hur gör ni då?

Vore jättesnällt om du kunde svara, funderat sen första dottern föddes -08 om hur man skulle kunna kombinera ihop musikintresse och barn.

Hanna sa...

Jag vet Ea, jag glömde svara på ditt MMS men det var för att jag dog av avund & funderade på hur jag skall lösa ut min snarast! Well, åker gör vi ju, jag fixar det, kommer omöjligt banga i år!

Sandlådan; Nej, vi tar inte med oss dem. Vi har tack & lov en mycket snäll mormor som ställer upp & vaktar våra flickor dessa dagar, det är guld värt.

I framtiden så är det dock inte alls otippat att de kommer att få hänga med, under lite andra premisser förstås. SRF är ju exempelvis en mycket barnvänlig festival & jag har sett hur många barnfamiljer där som helst så jag ser nästan framemot att ta med dem när de blir lite äldre. De drillas ju med "vår" musik & kommer förmodligen att tycka att det är sjukt spännande att få se musik live. Kanske kan de hänga med på dagtid & att någon dag dem på kvällen föreslagsvis.

Det känns alltid lite gruvligt att åka långt hemifrån ett par dagar & lämna dem hemma (ja, nu har vi ju dessutom två, förut hade vi bara ett) men man uppskattar verkligen det där avbrottet när man bara får vara sig själv, lyssna på musik, festa & göra allt annat man faktiskt gjorde innan barnen. Det går att kombinera med planering, helt klart, vi hoppas givetvis att våra barn blir lika musikintresserade som oss också förstås :)

sandlådan sa...

Tack snälla för svaret! Jag har bara varit på Hultsfred tidigare men vet att jag sett barnfamiljer även där och det har ju verkat gå bra för dem, men efter att jag fått barn har jag bara tänkt herregud, hur får folk ihop det? :-P

Det verkar jättekul för de barn (lite äldre alltså) som har föräldrar som låter dem följa med och uppleva saker, tror att det gör så att de växer i sin egen personlighet också...

sandlådan sa...

Tack snälla för svaret! Jag har bara varit på Hultsfred tidigare men vet att jag sett barnfamiljer även där och det har ju verkat gå bra för dem, men efter att jag fått barn har jag bara tänkt herregud, hur får folk ihop det? :-P

Det verkar jättekul för de barn (lite äldre alltså) som har föräldrar som låter dem följa med och uppleva saker, tror att det gör så att de växer i sin egen personlighet också...