12 februari 2011

Grönt är väl...skönt.

Provsydde en snuttetrasa med såna här flärpar till Kitty. Den blev snyggare på riktigt skulle jag nog påstå, sen om hon använder den är väl skitsamma. Perfekt projekt för stuvbitar, men ganska mycket pill för lite om man säger så.
Köpte även en gardinkappa för en 20:a på loppis tidigare i veckan & en bit av denna blev till en perfekt klänning till Juni. Bara att klippa ut & sy ihop + sätta på kantband - klart, betalt & förbannat snyggt! Kantbanden ser sneda ut på bilden, men det är bara för att jag inte lagt till klänningen ordentligt. Dagens tips alltså, köp en cool gardinkappa så har du både volang, mönster & överdel utan att göra den minsta ansträngning.

Jo, jag har ju som fått nytändning på att sy om ni inte märkt det.

4 kommentarer:

sonja sa...

skitsnygga, helst klänningen!

jessica jones sa...

shit vad snygg! du är jättejätte duktig! kreativ o ambitiös!

Sabina - Ung förälder och gravid igen sa...

Hej!
Jag är numera säljare för ekologiska barnkläder men även för dam och herr, säljer för Blingo.
Har haft några visningar sedan jag började med detta och nu söker jag efter folk som kan vara intresserade av att hålla en visning, att vara värdinna för ett blingoparty.

Vad innebär det då att vara värdinna?
Som värdinna för en blingovisning bör du ha ca 5-8 gäster, bjud gärna in fler än så för det faller alltid bort ett par stycken! Av mig får du en pdf mailad till din e-post, denna kan du skriva ut och använda som fina "inbjudningskort" till dina vänner, om du känner för det.
Jag kommer hem till dig och presenterar blingo och våra kläder. Du och dina gäster får då möjlighet att känna, prova och se på kläderna ordentligt. Jag tar upp beställningar och varorna skickas sedan direkt hem till dina gäster och dig. Det är givetvis inget köptvång och jag kommer definitivt inte att kolla snett på de som känner att de inte vill beställa någonting.
Som tack för att du är värdinna för en blingovisning får du rabatt på din beställning.
Du får alltid en basrabatt på 100 kronor. Därutöver får du 30 kronor i rabatt per beställande gäst på visningen.

Den 15Februari till den 31Mars har vi ett erbjudande också! Om 10 eller fler av dina gäster väljer att beställa får du ytterligare 10kr i rabatt som du kan använda på din beställning.

Låter detta intressant eller har du bara frågor?
Hör då av dig antingen på mail här på facebook, på min blingomail eller min hotmail.

Blingomail: sabina.wall@blingo.se
Hotmail: sabina.wall@hotmail.com

Tack så mycket och ha en fortsatt bra kväll!
MVH. Sabina

Linda sa...

Så himla snygga, både snutte och klänning! När börjar du ta emot beställningar? :-)