09 februari 2011

Experimentugglan till Nova.

Ja, det fick bli en klassisk (Hannapannas) färgvariant. Mestadels för att jag mest har brunt & orange, eller ja, det var lite brist på enfärgade tyger så jag tog det mest lättmatchade.
Hade jag orkat så hade jag letat fram strykjärnet för bättre resultat, men det ligger i nån flyttlåda nånstans så jag kunde inte stryka ut sömmarna så bra tyvärr. Denna "miss" syns t.ex. på flärparna på magen, de hade fått bättre former om man planat ut dem helt klart. Testade även bokstäver på maskinen, kanske inte blev så snyggt men lite mer personligt iaf. Ville som sagt egentligen göra en hårdrocksuggla till rockersfamiljen, men hade brist på material. Fick dock in lite stuvbitar i leopard på magen! ;)
Tittar man nära så ser man lite sneda sömmar & sånt, men ser man på långt håll så blev den ganska fin tycker jag! En själv är ju den störste kritikern, barn är däremot väldigt tacksamma för det lilla tack & lov! Hade önskat att flärparna hamnat nån centimeter eller två till upp mot näbben, men jaja...

Hang in there uggelman! (Tyckte bara han matchade kartellen så väldigt bra, haha)

Va roligt att ni blev nöjda, men det är klart, ni skulle väl aldrig vågat säga något annat :D

13 kommentarer:

Bella sa...

Den ser ju proffsigt gjord ut, mycket bättre än vi kunde anat och det kommer från hjärtat :)

Tack än en gång.

Anonym sa...

Och du kunde inte sy.. Då ska du se mig vid symaskinen! Du Ä grym!!/Camilla m

sonja sa...

men snygg! och så där brun och 70-tal som en uggla ba kan bli!

Stina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annelie sa...

Toksnygg och jo jag vågarsäga annat...
Skulle gärna haft en sån i sängen!!!

Annelie sa...

jag t.o.m. skrev ihop vågar säga Å det är modigt med tanke på vilken stavningspolis du är!! :)

jessica jones sa...

shit vad duktig du är! super-ambitiöst!

Lopez sa...

Shit pommes vad snygg!! Du är ju grym!

Linda sa...

Var tog min kommentar vägen då?! Jag skrev ju iofs som alla andra: skitsnygg! Den enda som "ser" att flärparna sitter lite lågt eller att sömmarna inte är platta är du själv. :-)

anouk - En Rookiemammas vardag sa...

men guuuuuuuud!!! SÅ jäkla u.n.d.e.r.b.a.r!! Och så stor!:D

Fan jag måste ha en. ska genast syna mitt konto. haha

Hanna sa...

Tack Anouk - jag gör mitt bästa :D

Trixie sa...

Gud vilken snygg! Har du beskrivning att bjuda på ? :)

Hanna sa...

Nej tyvärr! Eftersom det är min egen utarbetade design som jag säljer för mitt märke Peace of Junkit så är det inget jag delar med mig av, det är mitt egna typiska trademark som folk kopplar till mig ;)