07 februari 2011

Ett skepp kommer lastat!

Idag skickade jag iväg ett paket till en liten rödtott som heter Nova. Förhoppningsvis anländer det imorgon men eftersom det är skrymmande så vet jag inte om det kommer direkt till dörren?Vi får se!
Det innehåller en uggla, men för att inte förstöra överraskningen så har jag pixlat & tagit bort färgerna på bilden. Jag testade lite nya grejer på den här, men jag är dock inte helt nöjd. När jag skulle sy ihop den så hade jag missberäknat lite så den blev lite "veckig" på vissa ställen, men vi får låtsas att det tillhör charmen litegranna. Jag hade tänkt att göra en hårdrocksvariant, men då det inte fanns riktigt några tyger i den genren så blev det tyvärr inte så, men jag hoppas hon gillar den iaf!

Jag lägger upp en riktig bild senare då damen i fråga fått tag på den :D

2 kommentarer:

Jessica Jones sa...

åh johannan, du anar inte hur glad jag blev av din kommentar!! tusen tack sötnos! <3

jaaa, jag tycker absolut du ska testa att göra desamma! att bara fundera över det är ett steg i rätt riktning, och ibland behöver man kasta sig ut för att komma över de hinder man har. på bilderna på dig så ser du ut att ha en otroligt fin kropp, trots att du gått igenom två stycken graviditeter! jag har tänkt det flera gånger när jag ser dina bilder, och tror tillomed jag sagt det till dig någongång.
fast jag tycker det är väldigt vackert när man ser på kvinnors magar att de har haft bebis i den, det är vackert för att graviditeter är någonting så vackert! tex bristningar o slapp hud efter graviditet tycker jag är väldigt fint :)

kraaam!! /jessica

Bella sa...

Tack så hemskt mycket för den supercoola ugglan. Du är onekligen duktig, Nova och jag älskar den!

Men du, nu har jag ju faktisk en fråga till dig. Det är så att min bror älskar ugglor och han fyller år snart, så ifall du har tid och ork så undrar jag om jag får beställa en till honom? Självklart ska du ha betalt denna gång :)