04 februari 2011

En turkos dröm.

Jag har länge velat ha ett sånt här gammalt ställ från Gustavsberg, de är så jävla snygga & går att ha till allt. Gustavsberg är ju nästan lika kända för sin plast som för sitt porslin faktiskt, men det är lite svårare att särskilja den "äkta" plasten.

Igår köpte jag iaf äntligen ett på Tradera, det blev turkost dock, men skitsamma - jag funderar ändå på att gå tillbaka till den femtiotalistiska turkosa inredningen vi hade förr.
Dock hade jag helst velat ha ett orange, men varenda gång jag hittat ett så är de redan sålda, alternativ så glömmer jag auktionen & missar allt. Jag har glömt auktionerna hur många gånger som helst & det är så vanvettigt irriterande då de ofta gått superbilligt. Det här orangea fanns på Prylodesign. ...men brunt är ju också sjukt snyggt & passar ju in precis varsomhelst. Nej, jag fortsätter mitt samlande, förr eller senare så dyker de upp igen.

Men jag är glad att jag äntligen fick tag i ett turkost!

Inga kommentarer: