10 februari 2011

Det luktar stink.

Det är inte livat på Löparstigen. Kitty Hawk hade skyhög feber mån/tis & from måndag tom skrivande stund så har hon totalt flytande mage. Hon bajsar gult vatten & när hon inte bajsar så spyr hon. Jag har aldrig i mitt liv känt en sådan vedervärdig lukt, hon luktar ruttenägg-fis i kombo med rejäl spydoft & hon har konstant ont i magen & fiser hela tiden vilket givetvis betyder konstant missnöjsamhet.

Det läcker överallt så både flicka, kläder & säng är i konstant tvättläge.
Det är såna här dagar man blir tokig, ni vet, tappar allt. Jag kan inte ens handla nåt vettigt åt henne då vi inte ens tar oss ut, sjukan har så dumma tider att jag inte kunde ställa in vårt BOEL-test idag & jag blir stressad över att jag inte vet att det går att göra något. Ringde 1177 & fick prata lite med Ola, han rådde oss att vi skulle åka in till sjukan imorgon om det inte sker någon förbättring.
Kittys allmäntillstånd är ju faktiskt helt OK, hon äter väl hälften av normalt & sover väl dubbelt än normalt, men det är inte så mycket värre. Det måste väl vara magsjuka igen antar jag?
Att leva i ett fängelse är aldrig roligt, speciellt för Juni som bara får hänga hemma & göra absolut ingenting.

5 kommentarer:

Lopez sa...

Usch usch, finns det nåt tråkigare? Jag är så less på sjukor nu, hoppas att hon blir frisk under dagen så att ni kan fortsätta leva normalt igen, för under sjuk-tider så blir man lite små galen...

Linda sa...

Men urk. Det låter ju som magsjuka men det kanske ändå är värt att kolla upp om det håller i sig så att hon inte torkar ut eller något. Själv är jag så snorig att jag inte ens känner av mina egna fjärtar. :-D

Ewa sa...

Men vad är det lilljänta har fått?? Hoppas det vänder snarast! Krama från mig.

jessica jones sa...

hiih, ringde du sjukvårdsupplysningen o pratade med Ola? har du en egen sjukvårdskille där som du är tjenis med? som att du är såndär stamkund eller vad man ska säga? :D

Yaro Gabriel sa...

www1004
air max 90
stussy
louboutin shoes
coach outlet
nike air max
coach outlet online
kate spade outlet
off white clothing
coach outlet
coach outlet