08 februari 2011

Det lönar sig att efterlysa!

I lördags så fick jag ett mess av Bella angående vinyl-/tidningsställen jag skrivit tidigare om, de där Gustavsberg i plast. Det var tydligen loppis på pingstkyrkan & hon hade spanat in att det stod ett brunt där & liksom bara väntade på mig!
Titta, där stod det ju!!! Otroligt mycket tack Bella, jag blev glad ända in i själen! Det hade spruckit litegranna, men inget som inte lite klister rår på! Hittade även två spel med min favoritnostalgi "Fem Myror" (jag älskar layouten minst lika mycket som programmet) & Juni högg en liten docka i farten.
Hittade även lite kläder till de små, 2 par hängslebyxor i plysch samt en body & en underbart grön sparkbyxa för nyfödda. Well, nu har jag ju ingen nyfödding längre, men IFALL jag skaffar fler så var de ju supersöta att ha på lager...

Sen fikade vi en festis & en chokladboll också & hela kalaset gick på 90 kr totalt. Som hittat!

1 kommentar:

Lopez sa...

Jösses vilka fynd!! Nackdelen med att bo i Sthlm, så fort det är loppis är det alltid folk som får företräde och plockar på sig allt bra först.