02 februari 2011

Billiga replikor

Lyckselevisiten resulterade givetvis i ett besök på Dollar Store.
Jag fyndade snygga koppar i nån form av retrorockers-look, tyvärr fanns det bara två kvar men jag tog dem iaf. En plåtlåda i bästa vintagestil blev det också för våra hårband/snoddar/spännen. Det blir en hög attiraljer med tre kvinnor i huset vill jag lova.
Sen fyndade jag saker som var precis det jag faktiskt behövde. Jag saknar både sockerskål, såssnipa & gräddkanna & se vad jag fann - värsta märkesreplikorna! Passar perfa för en retronörd som jag som ändå inte har lust att kasta ut en förmögenhet på the real stuff.
Man ser ju tydliga kopplingar till allt med Rörstrand, Almedahls, Stig Lindberg, Gustavsberg & ja...allt sånt där gammalt porslin helt enkelt! I love it!


3 kommentarer:

Nicole sa...

Den med körsbär är min favvo också! Hittade en svensk webbbutik som hade helt underbara klänningar, men det gick inte att lägga ut bilder från den.... =( Tänk dig svart botten med vita svalor och rosor....

Kristina sa...

Hej! Vad snygga! Var hittade du dem? Är också intresserad av kopior. Har "Prunus"-originalen men de är så himla dyra att komplettera med.

Hanna sa...

Jag hittade dem på Dollarstore, rena guldfyndet ja! :D