03 februari 2011

Bandsläpp på bandsläpp.

Vi har som bokat att (äntligen åter igen) åka på SRF. Senaste bandsläppet var Thin Lizzy & även om allas våran Phil Lynott gått hädan så var det ett bra bandsläpp tycker jag, klassiskt! Att Whitesnake dock fått nån form av headerroll tycker jag är förbannat trist, men det är väl bara att gilla läget. Whitesnake är gubbmusik för mig & de har man sett nog av helt enkelt - något nytt hade varit att önska.

Annars är det inte så många återupprepningar personligen för mig, det är bara de mindre banden jag sett ett par gånger redan, men bra musik tåls att se många, många gånger! Att Kansas kommer tycker jag också är roligt & de har jag inte sett förr faktiskt. En drömspelning hade ju förstås varit SOAD, men Metaltown tog dem istället.

Så barnvakt till två brudar under några dagar är fixat, nu är bara det största problemet kvar; att fixa det ekonomiskt. Jag får väl sälja något kanske? Kanske mig själv? Vi får se.


3 kommentarer:

Lopez sa...

Åh Kansas! Hade verkligen velat se dem!

Ha ha ha ha, gillade det där du tänkte sälja ....

Lopez sa...

Åh Kansas! Hade verkligen velat se dem!

Ha ha ha ha, gillade det där du tänkte sälja ....

haiyan wu sa...

hermes belt
yeezy
michael kors outlet online
nike hyperdunk
yeezy shoes
adidas superstar UK
air max 90
fila outlet
longchamp
adidas yeezy