23 februari 2011

Att visa sin mest fördelaktiga sida.

Det är ju faktiskt så att man själv väljer bilder & de är ju inte så ofta man väljer de sämsta bilderna. Jag gör mig aldrig på kort, jag måste vara fräck & påstå att jag är snyggare live än på bild så jag ställer mig väldigt sällan framför en kamera, jag blir bara sur när jag ser resultatet.
Hursom, jag visar en favoritbild i repris - preggobilden med Junilicious i magen. Jag svullade konstant & hade en fablesse för gräddtårtor som jag smaskade i mig varje dag i flera månader. Jag hade gett upp linser & valde istället ett par gamla glajjer från 94´, håret i skatbo & evigt mjukbyxebärande. Jag gick upp 30 kg & var väl så långt ifrån man kan komma en "hot mama".

Den andra bilden var bara för att visa en helt annan sida. Här är jag på nån form av "rockabillymaskerad", jag var toksminkad & hade håret i en överdimensionerad Amy Winehousefrilla. Den här bilden är tagen precis innan jag tog gravtestet, så bilderna är ungefär i samma tidsperiod.

Men, ingen av dessa bilder visar ju min rätta sida, jag är varken så sunkig eller så glammig, jag är faktiskt helt vanlig. Detta är något man borde komma ihåg oftare då man tittar runt på bloggar etc - det mesta är bara sminkade versioner av verkligheten.

2 kommentarer:

Sonja sa...

Jag lägger ganska ofta ut sunkiga bilder på mig själv (fast jag har gränser ändå). och jag säger detsamma, jag är också snyggare live.

Sofia sa...

Det är så sant och du illustrerar det perfekt ;)