12 januari 2011

When You´re Strange.

[Musik][Dokumentär] I den här dokumentären får vi följa The Doors musikkarriär under 60-70talet. Vi får se material från gamla arkiv samtidigt som storyn byggs upp, den innehåller väl den mesta som en typisk rockumentär innehåller. Det är Johnny Depp som är berättarröst & hur jag än förhåller det så gillar jag det inte. Filmen får minusbetyg av mig bara för att jag inte tyckte att den passade in, jag vet inte varför, men Depp får då ingen cred av mig här. En bra rulle helt klart, men vill man ha lite mer lättsmält Doors för helgen ( med skådisar) så rekar jag också vidare The Doors - en film där Val Kilmer gör sig som en superb Morrison. Schnygg!
Filmlänk IMDB!

1 kommentar:

Linda sa...

Den enda filmen som Val Kilmer har gjort ett bra jobb, ett jättebra jobb i! Jag var väldigt tveksam till att just han var med men blev helt klart positivt överraskad.