02 januari 2011

Vi syns imorgon tycker jag!

Ja, nu är vi hemma igen efter en lång julledighet hos svärmor. Den totala servicen har satt sig på midjemåttet så jag började året med extrakilon jag inte tidigare haft, inget att klaga på alltså. Därav blev jag även trött & orkeslös, men imorgon skall bloggandet för år 2011 få sin start igen!

Dock är jag vansinnig över att kameran slutat funka & att expert aldrig hör av sig, jag har ju för fan en liten bebis som bara blir större för varje dag & den tiden kommer aldrig åter. Dessutom hade jag även kunnat visa lite roliga saker som hänt, but hey, det får komma sen.

Ni kan få se en sak som fått mig på bra humör istället, lampan på bilden. Jag har alltid älskat Sputniklampan & titta vad som nu finns i min ägo - ett jävla fint mellandagsfynd!

Well, jag lovar er ett roligare inlägg senare, ville bara meddela att vi lever & mår - lite tyngre, lite bättre...
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer: