13 januari 2011

Världens bästa tips.

Vi har en donna som ritar på allt härhemma, vi har kritmålningar överallt. Jag försökte få bort dessa med en skumsvamp (den raspiga sidan!) & YES mfl rengöringsmedel. Jag gnuggade så fingrarna blödde men det var mödosamt & lyckades inte så bra. Jag tog till tyngre arsenaler & letade fram superdupermedlet man har till spishällen (som t.om. tog bort ingrodd blåbärssaft på matrumsbordet häromdagen, det blekte till & med bort på dessa fläckar så resultatet går att diskutera) - men det bet inte heller.

Kom då på att jag läst på Lopez blogg (tack!) om att hon fått tips om att använda vanliga våtservetter som man torkar ungarna i arslet med. Drämde fram våtisarna & tammefan, det var det enda som bet, kritan försvann! Jag behövde inte ens arbeta speciellt hårt.

Det fick en genast att undra vad fasiken vi rengör rumpan på våra bebisar med men det är en annan story.4 kommentarer:

Linda sa...

Det funkade aldrig för oss men vi kanske hade för mesiga våtservetter (såna där utan olja och parfym, det blir ju som en vanlig, våt servett) men härligt att det funkade hos er! Vi måste måla om matrummet p.g.a. madames konstverk men det är också en grej vi har sagt i, hm, snart två år så vi får se när/om det blir gjort..

Lopez-länken funkar förresten inte.

kajjan sa...

Tips! Tandkräm på en sån skursvamt eller gammal tandborste, det är kanon. Såg det på "rent hus" tror jag att det var. Har funkat här... och även hos syrran! =)

Kerstin sa...

Oh, jag provade att torka mig själv med en våtservett. Huuuuu vad det gjorde ont! Det sved så in i *piiip*

Hanna sa...

Ah, ska testa tandkräm också hör jag, bra där!

Ska dock tydligen inte testa att torka mig själv ;)