06 januari 2011

Vad är grejen med Zonnic?

Ja fatt int´? Varför inte bara använda snus? Varför gå in på Apoteket för att köpa nikotin när du kan gå på Statoil dygnet runt? Varför betala dyrare för Zonnic när snus är billigare? Varför nöja sig med 4 mg nikotin när man kan få 8? Helt enkelt, varför betala mer för mindre & varför krångla till det?

Det är då inget alternativ till att sluta röka om nån får för sig att kommentera med det, vill man sluta röka så är nikotinalternativ helt fel metod. Hursomhaver, detta är det dummaste jag sett på länge!


5 kommentarer:

Sarah sa...

Jag tänker att de är för dem som ska uy på 14 h flygningae där de inte får röka... Man har ju varit med om storrökare som nästan slagitsönder flygplatsen av abstinens... =/)

Tillverka snus sa...

Visst, när det är just rökria produkter man är ute efter så är det billigaste alternativet snus istället för andra dyra nikotinprodukter.

Tillverka snus kan man dessutom göra själv och det blir mycket bättre en de färdiga produkterna som finns i affärerna. Kungssnus snussater har tillverkats i mängder hemma, både till mig och goda vänner.

Ea sa...

Nej, jag fatt int' heller. Det ÄR ju snus fast light och i påse. Hur jävla dumt som helst, borta ur sortimentet innan sommaren.

Myh sa...

Haha det roligaste är väl ändå att det säljer som smör :). Det går åt lika mycket som tuggummit, storsäljare haha! Kunderna bara ääälskar zonnic.

Hanna sa...

Är det vi som är dom konstiga & alla andra de normala? ...eller hur är det man säger? :)

Jag litar på dig Myh, men nej, jag fatt int!