22 januari 2011

Stuvbitsfawn.

"Cause it´s super kawaii, that means supercute in japanese..."
Harajuku Girls - Gwen Stefani

Igårnatt så började jag testa olika sömmar på symaskinen, det blev ett litet rådjur förstås - min absoluta favoritinspiration i mångt & mycket. Den är sydd av ett örngott, filt & stuvbitar, baksidan på rådjuret är helbrunt & den mäter väl ca 30 cm i höjd.

Bilden är från mobilen så jag försökte shapea upp bilden snabbt i ett bildprogram, men det lyckades inte så bra. Färgerna stämmer inte överens & detaljerna syns inte alls tyvärr. Jag lovar, den är drop dead gorgeous-söt på riktigt! Ska visa nån bättre bild framöver bara kameraeländet repareras...

Så, nu blir det väl en massa cutiepies sydda här framöver då - igen...
Published with Blogger-droid v1.6.5

7 kommentarer:

cicci sa...

Härlig blogg :D

Bella sa...

Jättesöt! Frågar igen..tar du emot beställningar? ;) Gillade ugglan du hade sytt för ett tag sedan :)

Sofia sa...

Den är verkligen en lolita-bambi! Du är grymt duktig. Det är en inspiration för oss som känner oss kreativa ibland men som har tummen i röva...

Hanna sa...

Tack, va snälla ni är! Dock är jag bara amatör, jag testar mig bara fram med mer eller mindre lyckade resultat :)

Bella; Jag tar gärna en beställning från Nova, men bara om den får kosta gratis - så snygga är de inte, utan det är betydligt roligare att ge bort något som man inte behöver skämmas över ifall den inte blev perfekt! :)
En uggla säger du, en såndär med typ ben? Minns du vilken ungefär? Skriv gärna & säg om du har några önskemål i färgväg & sånt så ska jag se om jag kan komma på något som blir nåt :)

Bella sa...

Tror du hade en i Junis säng på nått inlägg för ett bra tag sedan. Färger spelar mindre roll.
Fast nu blev jag ju smått förälskad i bambilita också ;)
Klart du ska ha betalt om du orkar göra dig besväret att sy till Nova, det är ju en självklarhet :)

dagenskreativa sa...

Jättesöt & fin!

Anonym sa...

Fin blogg och vad duktig du är på att sy! Dina retro-alster känns personliga och inte som alla andras! Har besökt ett flertal retro-sybloggar och jag upplever att det är samma, samma.
Tar du emot beställningar?
Jag skulle så gärna vilja ha en sån där fin uggla du gjort och ge till min dotter på två år i julklapp.
Maila mig gärna på cizzigirl81@yahoo.se
Mvh Cissi